23 september 2023

Deaup + Nina Wood

Verschillende€ 5,- 21:30 22:00 00:00

Zaterdag 23 september is een avond voor liefhebbers van indie! Deze avond is het Indie Night met optredens van Deaup en Nina Wood.

Deaup maakt naar eigen zeggen Smooth Sooth-Lovin’ indie pop. In zijn muziek neemt hij je mee in het mooie, het leuke en het zware van het leven. Gepaard met een vleugje ‘80s synths en wat soul maakt hij met zijn vriend Mellowman muziek voor liefhebbers. Samen laten zij het publiek mee surfen op de golven van hun muziek.

Nina Wood omschrijft haar muziek als eigenwijze Nederpop met een vleugje indie rock. Ze heeft onder andere al meegedaan met de Drentse Kunstbende en Popsport trajecten en studeert nu aan het conservatorium. Hier heeft ze ook haar andere bandleden ontmoet. Ze zijn druk bezig met het maken van vlieguren en waren al te zien tijdens de TT in Assen.

07 oktober 2023

De Gijsjaradijsja Band + Mokerjong

Verschillende€ 6,- 21:00 21:30 00:00

Een hysterische avond! Met muziek!

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggenNederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijkethema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht opeen hoog tempo met een overdaad aan informatie.

Mokerjong, echte naam: Ide Ploeg (18), is een rapper/producer uit Amersfoort. Zijn energieke muziek en live performances maken het bijna onmogelijk om stil te blijven zitten. De alternatieve hiphop/alt-boombap die hij creëert, zit vol rauwe emotie en energie die erg aanstekelijk is.