10 juni 2023

Donkey Kung Fu + Dani Antal

Verschillende€ 6,- 21:00 21:30 00:00

Optreden van Donkey Kung Fu, met support van Dani Antal!

De pedal board punkers uit Amsterdam zijn weer terug om de Klos om de kop te zetten. Donkey Kung Fu is een band die de zintuigen prikkelt. Ze spelen snoeiharde uptempo rock, waarbij goed gebruik wordt gemaakt van hun uitgebreide selectie aan effectpedalen. Ritmisch is het een mengelmoes van stukjes rammen tot stukjes kermis, denk aan een punkversie van De Staat. Hard en niet te serieus, maar altijd origineel! 

Dani Antal speel psychedelische grunge op een reisgitaartje en een loop pedaal. De muziek is een pakkende combinatie van dromerige, zwoele melodielijnen en rauwe, pakkende riffs. Voor deze show heeft hij zijn krachten gebundeld met andere muzikanten. De formatie Dani Antal & The Musos nemen je met hun muziek mee op reis langs steden, woestijnen, stranden en jungles.

01 juli 2023

Cloudsurfers

Garagepunk€ 10,- 21:00 21:30 00:00

Inhaalshow van tweede kerstdag! We sluiten een tof seizoen af met deze knallende band uit Zwolle!

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Hun explosieve show voelt alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style! Deze met fuzz overgoten band met dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein. Met de debuutplaat op zak en nieuwe muziek in de steigers zijn ze de meest geboekte band van Popronde 2021. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Ty Segall, Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard, oftewel: rammen geblazen.