Klostival

Verschillende€ 7,50 15:30 16:00 00:00

De Klos bestaat 55 jaar! En dat vieren we met een nieuwe editie van Klostival!

Met optredens van AstroNutz, Blaaskaak, De Gijsjaradijsja Band, Dünya Kollektiv, Jeroen Antoine en de winnaars van de Kunstbende voorrondes in Flevoland! Daarnaast hebben we ook nog een kunstexpo van De Vrolijkheid.

Houd deze space in de gaten en onze socials in de gaten voor de tijdens van de acts!

Informatie over de bands

Blaaskaak

Brass rave

BLAASKAAK is een driekoppige rave band. Met hun opzwepende hits zijn ze als een DJ op steroids. Van ABBA tot De Staat tot Happy Hardcore, Blaaskaak breekt de tent af!

AstroNutz

Pop punk

Lets go Nutz! Breng je 2000s soundtrack terug met geluiden die doen denken aan Greenday en Blink 182. Een liveshow die ervoor zorgt dat je wilt dansen en meezingen, zelfs als je ze nog nooit eerder hebt gehoord.

De Gijsjaradijsja Band

Pop

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggenNederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijkethema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht opeen hoog tempo met een overdaad aan informatie.

De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enormeinternethits scoorde met zijn slecht getekende PoBkemonparodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijnkanaal, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’. Op basis van ditmateriaal ontstond het idee voor De Gijsjaradijsja Band.

Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten opengetrokken met veteranen uit bands als Scotch, Dr. Justice &The Smooth Operators, The Skaggerz, Waardeloos, Switch Bones,Cooper, Bazzookas en BluefisH. Deze bonte formatie bestaat uitdrums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon enaccordeon.

Het ontstaan en de ontwikkeling van De Gijsjaradijsja Band islive te volgen in De Gijsjaradijsja De Bandvlog op YouTube. Deeerste shows worden gespeeld vanaf februari 2023

Dünya Kollektif

Jeroen Antoine