Greenlake + Invain

Verschillende€ 5,- 21:00 21:30 00:00

Benieuwd naar de Flevolandse popmuziek scene? Kom dan zaterdag 18 maart langs bij de Klos! Twee beginnende Flevolandse acts, voor de prijs van €5,-

Greenlake is een alternatieve rockband, met invloeden van indie, jazz en grunge. Dit jaar brachten zij hun debuut EP COLORBLIND uit. Eerder traden zij op in de kleine zaal in Hedon en de Kuiperij in Zwolle.

De Almeerse heavy metal band Invain won al de voorronde van Kunstbende Flevoland, en bracht in 2022 de single Tigers Gotta Fight uit. Ook waren speelden ze eerder in de Meester in Almere, en op het reizende punkfestival Hondsdol.

Informatie over de bands

Greenlake

Grunge

Te grunge voor jazz!

Samen maken Kirsten en Esma muziek in het genre grunge. Door de elektrische gitaren, reverb op de vocals en diepgaande teksten krijg je een vernieuwend maar toch herkenbaar geluid, dat is GREENLAKE!

Invain

Heavy metal

Als je Invain hoort, ontplof je van waanzinnigheid! Invain is een heavy metal/hard rock band met een eigen twist, zij zijn in 2021 gestart als school band van het Arte College in Almere Poort, maar ze hebben binnen een jaar al heel wat bereikt . Zo hebben zij in de finale van kunstbende 2022 gestaan, op vele podia gespeeld, eigen avonden geheadlined en al twee singles uitgebracht! Invain bestaat uit 4 leden: Noortje Groenestein (zang/rhythm gitaar) Karsten Findenegg (drums) Sandro Cainais (bass) en Ocean Silbernberg (lead gitaar) ze zijn allemaal 16 en 17 jaar. Ze spelen nu zowel covers als eigen nummers, maar ze willen snel overgaan naar volledig eigen nummers. Zij zijn erg gedreven op live spelen want daar krijgen ze echt een kick uit!