Frontstreet + Those Left Standing

Verschillende€ 10,- 21:00 21:30 00:00

Een knallende avond met Flevolandse bands Frontstreet en Those Left Standing!

Frontstreet is een energieke samensmelting van rap en elektronische elementen in combinatie met een alternatieve metal. De euforische sound die de band met zich mee bracht werd al gauw duidelijk toen het debuutalbum Reality Check in 2017 verscheen waarvan “Nocturnal” door Spotify werd opgepikt en in de Running To Rock editorial playlist werd geplaatst als vaste track. Ook in de media viel Frontstreet op, wat heeft geleid tot airplay en meerdere optredens op 3FM, en de track “BadHabit” werd meermaals uitgezonden op MTV. Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor Frontstreet met de release van ‘Moving Balance’. Hierbij hoort een verfrissende sound, nieuwe uitstraling en energieke liveshow. Frontstreet heeft niet stilgezeten, en heeft het podium mogen delen met acts alsLimp Bizkit, Hollywood Undead, Nine Inch Nails, Dropout Kings, Dope DOD & CrazyTown.

Informatie over de bands

Frontstreet

Rap metal

Frontstreet is een energieke samensmelting van rap en elektronische elementen in combinatie met een alternatieve metal. De euforische sound die de band met zich mee bracht werd al gauw duidelijk toen het debuutalbum Reality Check in 2017 verscheen waarvan “Nocturnal” door Spotify werd opgepikt en in de Running To Rock editorial playlist werd geplaatst als vaste track. Ook in de media viel Frontstreet op, wat heeft geleid tot airplay en meerdere optredens op 3FM, en de track “BadHabit” werd meermaals uitgezonden op MTV.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor Frontstreet met de release van ‘MovingBalance’. Hierbij hoort een verfrissende sound, nieuwe uitstraling en energiekeliveshow.

Frontstreet heeft niet stilgezeten, en heeft het podium mogen delen met acts alsLimp Bizkit, Hollywood Undead, Nine Inch Nails, Dropout Kings, Dope DOD & CrazyTown.

Those Left Standing

Hardcore

Almere City Hardcore sinds 2019

Vanuit de rook en smeulende resten die het einde van de Almeerse Hardcoreband `For Blood And Vengeance` markeerde verscheen `Those Left Standing`. Zij bleven staan om datgene te doen wat nodig is, namelijk een enorme bak herrie maken. Almere City Hardcore met een rauw randje en hernieuwde energie. Na even opgehouden te zijn door een virusje bewijst TLS dat leeftijd geen rol speelt bij het neerzetten van kneiterharde liveshows. We zijn dan wel oud, maar staan nog steeds om de shit te rocken!