Donkey Kung Fu + Dani Antal

Verschillende€ 6,- 21:00 21:30 00:00

Optreden van Donkey Kung Fu, met support van Dani Antal!

De pedal board punkers uit Amsterdam zijn weer terug om de Klos om de kop te zetten. Donkey Kung Fu is een band die de zintuigen prikkelt. Ze spelen snoeiharde uptempo rock, waarbij goed gebruik wordt gemaakt van hun uitgebreide selectie aan effectpedalen. Ritmisch is het een mengelmoes van stukjes rammen tot stukjes kermis, denk aan een punkversie van De Staat. Hard en niet te serieus, maar altijd origineel! 

Dani Antal speel psychedelische grunge op een reisgitaartje en een loop pedaal. De muziek is een pakkende combinatie van dromerige, zwoele melodielijnen en rauwe, pakkende riffs. Voor deze show heeft hij zijn krachten gebundeld met andere muzikanten. De formatie Dani Antal & The Musos nemen je met hun muziek mee op reis langs steden, woestijnen, stranden en jungles.

Informatie over de bands

Donkey Kung Fu

Punk

Dé pedal board punkers uit Amsterdam!. Donkey Kung Fu is een band die de zintuigen prikkelt. Ze spelen snoeiharde uptempo rock, waarbij goed gebruik wordt gemaakt van hun uitgebreide selectie aan effectpedalen. Ritmisch is het een mengelmoes van stukjes rammen tot stukjes kermis, denk aan een punkversie van De Staat. Hard en niet te serieus, maar altijd origineel!

Dani Antal

Grunge

Dani Antal speel psychedelische grunge op een reisgitaartje en een loop pedaal. De muziek is een pakkende combinatie van dromerige, zwoele melodielijnen en rauwe, pakkende riffs. Voor zijn huidige shows heeft hij zijn krachten gebundeld met andere muzikanten. De formatie Dani Antal & The Musos nemen je met hun muziek mee op reis langs steden, woestijnen, stranden en jungles.