ÆKLIPS + 2Destroy

Verschillende€ 5,- 21:00 21:30 00:00

Spacey Metalcore uit Nederland!

Support van deze show is 2Destroy!

Informatie over de bands

ÆKLIPS

Metalcore

Spacey Metalcore

Eenzonsverduistering(ofzoneclips)iseenastronomischverschijnselwaarbijdemaanvanuitdeaardegeziendezongeheelofgedeeltelijkbedekt.Ophetmomentvaneenzonsverduisteringwordtdewereldbelichtopeenmanierdiegewoonlijknooitvoor-komt,enlijktplotsallesanders.

2Destroy

Thrash metal

De bandleden van 2Destroy zetten met z’n drieën een muur van geluid neer waar ze met zware groovemetal en snelle thrash riffs dwars doorheen gaan. En dat onder rauw gebrul van de drummer over vooroordelen, frustraties en onrecht.

2Destroy speelt een combinatie van groove- en thrashmetal. Door zware, ruige ritmes te combineren met rauw gitaarwerk creëren de drie muzikanten het voor 2Destroy kenmerkende bandgeluid. Met een strakke, moderne sound speelt Melle van Vilsteren dissonante thrash riffs en melodieuze solo’s die zowel bestaan uit zorgvuldig gekozen gitaarlijnen als snelle licks. Tijdens deze solo’s valt er geen leegte, Jelle Beumer neemt namelijk met zijn eigen ontwikkelde basstijl de rol van de rhythm gitaar op zich; met veel powerchords, distortions en een agressieve speelstijl waarborgt hij tijdens het solowerk van Melle de kracht van 2Destroy. De keiharde drumpartijen van Marc Over, gebaseerd op death- en groove metal, zijn afgestemd op de melodieën van de gitaren. Deze creëren het dynamische geheel. De rauwe death metal zang van de drummer, ondersteund door backing vocals van Jelle en Melle, maakt 2Destroy compleet. Marc haalt voor het schrijven van de teksten inspiratie uit zijn dagelijks leven. Het overbrengen van frustraties over slechte eigenschappen van mensen en een kritische blik op zichzelf en de maatschappij staat hierbij voorop.